“Det er et læringsredskab”

I Kommuneqarfik Sermersooq har man lavet et pilotprojekt forud for Kivitsisa. Her er der udleveret iPads til alle lærere og elever på mellemtrinnet. Rune Bundgaard, der senere er blevet projektleder for KIvitsisa, har holdt workshops og fungeret som ikirti for lærerne.

I nedenstående indlæg på Sermersooqs hjemmeside kan man læse om lærer Mette L. Willumsens oplevelse af at bruge iPads i undervisningen. Hun fortæller blandt andet: “Ipad’en skal ses som en del af penalhuset. Det er et læringsredskab. For flere af eleverne har det været motiverende at bruge Ipads, både blandt de svage elever men også blandt de stærke elever”. En af Mettes elever i 4 klasse følger op: “Jeg skal heller ikke ha’ så meget hjælp fra læreren. Vi arbejder meget mere selvstændigt”

https://sermersooq.gl/da/nyheder/2018/6/27/Succesoplevelser-med-Ipaden

Kan du lide nyheden?

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin
Scroll til toppen