It-administratorerne er klar til Kivitsisa

I marts måned har Comm2IG afholdt workshops for it-teknikere fra alle kommuner og Institut for Læring. Heldigvis nåede Tele lige netop at få søkablet klar. It-administratorerne er på kurset blevet undervist i det grundlæggende, fælles it-system. Alle er nu er klar til at administrere systemet på deres skoler. Samtidig er der opbygget et netværk, så administratorerne kan samarbejde tæt på kryds og tværs af kommuner og institutioner. 

Nu er it-administratorerne igen vendt hjem og er i gang med at gøre iPads, og hele systemet omkring dem klar. I Kommuneqarfik Sermersooq vil der blive holdt workshops for Ikiortit i uge 14 og for resten af lærerne i uge 15. Det forventes, at der udleveres til eleverne på skolerne Atuarfik Hans Lynge og USK i uge 17 og 18. I nord  vil der – på trods af udfordringerne med søkablet – også kunne gøres iPads klar. Her vil der blive afholdt workshops for Ikiortit i uge 19 og for resten af lærerne på skolerne Gammerafik i Kommune Qeqertalik og Atuarfik Mathias Storch og Atuarfik Jørgen Brønlund i Avannaata Kommunia i uge 20.

Kan du lide nyheden?

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin
Scroll til toppen