Første workshops for Ikiortit i Kommuneqarfik Sermersooq og på Institut for Læring

I uge 14 afholdt Kompas den første Ikiorti-workshop. Her deltog Ikiortit fra både Kommuneqarfik Sermersooq og Institut for Læring. På denne workshop er Ikiortit blevet undervist i at bruge iPads og teknologi til at opnå sine pædagogiske mål, ligesom de er blevet trænet i selv at holde workshops og vejelede og hjælpe deres kolleger. 

Første opgave ligger allerede i uge 15, hvor ikiortit sammen med Kompas skal gennemføre workshops for lærerne på de to skoler Atuarfik Hans Lynge og USK. De har netop fået udleveret iPads, og vi nærmer os nu med hastige skridt et reelt startskud på Kivitsisa: Udlevering af iPads til eleverne.

Kan du lide nyheden?

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin
Scroll til toppen