Verdensmål og bæredygtighed i Qeqqata Kommunia

I disse uger arbejder omkring 1300 folkeskoleelever i Qeqqata Kommunia med fokus på FN’s 17 verdensmål og får mere forståelse for, hvor vigtigt det er, at man passer på jorden. Under 2 temauger skal eleverne finde innovative løsninger på udfordringer i de nærliggende omgivelser.

Aktion Verdensmål startede i maj med at en række lærere fra kommunens skoler fik kursus i innovationspædagogik, hvor de udviklede og siden gennemførte innovative undervisningsforløb med fokus på bæredygtighed med deres klasser.

Evelyn Frederiksen, Uddannelsesudvalgsforkvinde i Qeqqata Kommunia, forklarer: I Qeqqata Kommunia har vi sat fokus på at udvikle undervisningen, så kreativ læring og samarbejde får større og større fokus. Samtidig vil vi også være en del af verden, da vi som samfund står over for de samme udfordringer som resten af verden”.

Projektet er en del af Kivitsisa og iPads indgår som en naturlig del af projektet til informationssøgning, skabelse af løsninger på de aktuelle problemstillinger og en masse andet.

Aktion Verdensmål er udviklet af &LEARNING.

Læs mere her:

https://sermitsiaq.ag/fns-verdensmaal-i-fokus

https://sermitsiaq.ag/node/216338

https://www.qeqqata.gl/Nyheder/2019/10/elever_forslag_besparelser?sc_lang=da

https://aktionverdensmaal.net/

Kan du lide nyheden?

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin
Scroll til toppen