Hjemmeundervisning – selvfølgelig kan vi det

Skolerne i Grønland lukkede mandag den 23/3 og rundt i landet eksperimenteres der nu på livet løs med hjemmeundervisning. På de skoler hvor der er iPads bruges de naturligt i hjemmeundervisningen. Kivitsisas tilgang til læring, hvor eleverne undersøger, producerer og kommunikerer deres nye viden egner sig ganske godt til denne form. Lærerne giver deres elever opgaver på vores delingsplatform Showbie. Derefter lægger eleverne deres produktioner op, modtager feedback og arbejder videre. På de steder hvor det er muligt, mødes lærere og elever også i virtuelle klasserum i programmet Zoom.

Vi håber, at krisen er hurtigt overstået og at vi snart er tilbage i klasserne. Indtil da eksperimenterer vi videre og gør os spændende erfaringer som kan bruges til fjernundervisning.

På billedet er lærer Bjarne Nielsen godt i gang med at undervise sine elever fra spisebordet derhjemme.

https://sermitsiaq.ag/kivitsisa-klar-hjemmeundervisning

Kan du lide nyheden?

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin
Scroll til toppen