Praksisformidling

Gennem de seneste år er der blevet afholdt workshops i praksisformidling rundt omkring i landet. Først for lærerne i Qeqqata Kommunia og senere for lærere fra hele landet i samarbejde med Uddannelsesstyrelsen. I begge tilfælde i under ledelse af &Learning.

Ideen er kort fortalt, at lærerne lærer at formidle ideer fra deres undervisningspraksis gennem film. Disse film kan så fungere som inspiration for kollegerne i hele landet. Der har indtil nu været afholdt workshops med fokus på engelsk, matematik og iPads i undervisningen.

Lærernes iPads bruges dels som læringsredskab i undervisningen og dels til at filme og redigere de færdige praksisvideoer.  Mange af praksisformidlerne er ikiortit på deres skoler.

Se videoerne her:

Kan du lide nyheden?

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin
Scroll til toppen