Inspiration

Praksisformidling

Gennem de seneste år er der blevet afholdt workshops i praksisformidling rundt omkring i landet. Først for lærerne i Qeqqata Kommunia og senere for lærere fra hele landet i samarbejde med Uddannelsesstyrelsen. I begge tilfælde i under ledelse af &Learning.

Ideen er kort fortalt, at lærerne lærer at formidle ideer fra deres undervisningspraksis gennem film. Disse film kan så fungere som inspiration for kollegerne i hele landet. Der har indtil nu været afholdt workshops med fokus på engelsk, matematik og iPads i undervisningen.

Lærernes iPads bruges dels som læringsredskab i undervisningen og dels til at filme og redigere de færdige praksisvideoer.  Mange af praksisformidlerne er ikiortit på deres skoler.

Se videoerne her: https://www.atuarfiit.gl/video/?lang=da

Everyone can create

Med Kivitsisa skal børnenes kreativitet slippes løs. De skal skabe, være nysgerrige, lege og formidle den viden, de har opnået. Det er grunden til at vi har valgt iPads. Her står netop kreativiteten i centrum. Apple har udvikles en række guides til hvordan man gør sin undervisning med iPads kreativ og skabende. Alle bøger er på engelsk.

Du kan læse om serien her: https://www.apple.com/education/everyone-can-create/

Og hente dem gratis i App Store her: https://books.apple.com/us/book-series/everyone-can-create/id1364129830

Infografik

Kompas spiller en central rolle i Kivitsisas kompetenceudvikling af lærerne i folkeskolen. På dette link giver de et eksempel på, hvordan man kan arbejde med inforgrafik i undervisningen:

www.kompas.one/service

Apple Teacher

Apple har udviklet et gratis kompetenceudviklingsprogram til lærere, der bruger Apple-produkter i deres undervisning. Det hedder Apple Teacher og kan findes her: www.apple.com/dk/education/apple-teacher/

Som underviser kan du ved hjælp af dette program opbygge færdig­heder på iPad og Mac, som du direkte kan bruge til aktiviteter sammen med eleverne. Man logger på med sit AppleID. Apple Teacher findes kun på engelsk.

PROJEKTET ER STØTTET AF

hempel_single
velux_single
apm_single
oak_single

DELTAGENDE KOMMUNER

kommuner_single