Avannaata Kommuniani Kommuneqarfik Qeqertalimmilu ikiortinik workshopertitsinerit siulliit

Sapaatit akunnerisa 19-ianni Kivitsisa Kompas ikiortigalugu Avannaata Kommuniani Kommuni Qeqertalimmilu ikiortinik workshopertitsivoq. Taakkulu Kommuneqarfik Sermersuumi ingerlanneqartut assigalugit ingerlanneqarput: tassa ikiortit ilisimalikkanik ingerlatseqqiisinnaanermik ilinniartinneqarlutik. Uge 20-imilu ikiortit suleqatiminnut workshopertitsissapput.

Talerpiup tungaani videoliami takuneqarsinnaavoq Najannguaq, Ilulissani AMS-imi ikiortit suuneri pillugit, workshopertitsrinerit aallartinneqartut pillugit, aammalu Kivitsisap atuutilernerata kingorna ilinniartitsisut atuartullu isumalluaataat pillugit, nassuiaateqartoq.

Kan du lide nyheden?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på Linkdin
Scroll to Top