Nuup illoqarfiani atuarfiit tamarmiusut maanna Ipadsitaalerput

Kivitsisas 2.-mik taasami  timitalersuineq aallartippoq. Tamanna isumaqarpoq, illoqarfimmi atuarfiusut,  Kangillinnguit, Nuussup Atuarfia aammalu Atuarfik Samuel Kleinschmit maanna iPadsinik tunniussuiffigineqarnissaannik, taamatullu pisoqarneratigut, ilinniartitse- riaasttit ilinniariaatsillu nutaat aallartinneqassapput. Sapaatillu akunnerata siuliani Ikiortit nutaat atuarfinnilu pineqartuni ilinniartitsisut workshopertinneqarput assullu tamanna qiimalluni isumalluarnermillu imaqartumik ingerlanneqarpoq.

https://sermersooq.gl/kl/nutaarsiassat/2019/10/31/Nuummi-atuarfiit-tamarmik-iPaditaassapput-

Kan du lide nyheden?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på Linkdin
Scroll to Top