“Ilinniarnermut atugassiaavoq”

Kommuneqarfik Sermersuumi Kivitsisa aallartinneqartinnagu siullermeerutaasumik ingerlatsisoqarsimavoq. Tassani ilinniartitsisut atuartullu akulliit tamarmik iPadsilerneqarsimapput. Tassanilu Rune Bundgaard, kingusinnerusukkut Kivitsisap ingerlanneqarnerani aqutsisuulersoq, workshopertitsisimavoq ilinniartitsisunullu ikiortitut sullissisimalluni.

Sermersuup nittartagaatigut ilanngussami matumani, atuarneqarsinnaapput ilinniartitsisup Mette L. Willumsenip iPads atorlugu atuartitsinermini misilittagarilersimasai. Ilaatigullu taanna oqaluttuarpoq: ”Ipad aqerluusaasiviup imarisaasa ilaattut isigineqassaaq. Ilinniarnermimi atugassiaavoq. Atuartullu ilaasa iPadimik atuineq uummarissaataasutut misigisimavaat, taamatullu misigisimallutit atuartut pikkorinnerit sanngiinerusutulli aamma inissisimasut”. Mettellu 4. klassimi atuartitaasa ilaat nangitsivoq oqarluni: “Ilinniartitsisunit ikiortariaqartarnera annikillivoq. Namminersornerullutami sulisinnaanerulerpugut”.

https://sermersooq.gl/kl/nutaarsiassat/2018/6/27/Ipadip-iluatsilluarfii

Nutaarsiassaq paasisaqarnarpa?

Share on facebook
Facebook-imi siammaruk
Share on twitter
Twitter-imi siammaruk
Share on linkedin
Linkdin-imi siammaruk
Scroll to Top