Periutsinik ingerlatitseqqiineq

Ukiuni kingullerni periusissat pillugit nunatsinni assigiinngitsuni workshopertitsinerit ingerlanneqartarsimapput. Siullermik Qeqqata Kommuniani ilinniartitsisut workshopertinneqarput kingusinnerusukkullu Ilinniartitaanermut Aqutsisoqarfik suleqatigalugu nunatsinni ilinniartitsisunut nunatsinnit tamanit toqqagaasunut ingerlatsisoqarluni. Pisullu tamarmik &LEARNING aqutsisoqarulugu ingerlanneqarsimallutik.

Siunnerfik anguniagaasorlu naatsumik oqaatigalugu tassaavoq, ilinniartitsisunik nunatta sinnerani ilinniartitsisoqatiminnut filmit atorlugit periusissanik ilinniartitsisalersinnanissaat. Workshopertitsinerni sammineqarput iPadsit atuartitsinermi atorneqarnissaat, aammalu sammineqarlutik tuluit oqaasii matematikilu.  Ilinniartitsisut iPadsit ilinniartitsissutitut atornissaat aammalu filmiliuutigalugillu takutitassanik katiterutitut atornissaat ilinniarsimavaat. Taamallu workshopertitsinermi peqataasut ilarpassui atuarfimminni ”ikortitut” sulisussanngorsimapput.

Videoliaasut uani takukkit:

Kan du lide nyheden?

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin
Scroll to Top