Skoletube pillugu tamanik webinarertitsinissaq

2022-imi januarip qaammataani nunatsinni ilinniartitsissut, atuartut ilinniartitsisunngorniallu tamarmiusut Skoletube-imik atuisinnaanngorlugit ammaassivigineqarput. Skoletube naatsumik oqaatigalugu tassaavoq digitaliusumik ”sannataasivik” nutaaq, atuartitsissutitut atugassiaq, atuartut nassaarsiorlutik sulinerminni, misissuiitigalutik, pilersitsiutigalutik attaveqaqatigiiutigalutillu, atorsinnasaat. Skoletube katillugit 28-inik programmeqarpoq, taakkulu ilaat app-itut aaneqarsinnaallutik, allalli Safari aqqutigalugu atorneqarsinnaallutik. Immaqa takullugu pissanganarpoq programmilli amerlammata immaqa aamma paatsiveerusimaartoqarsinnaalluni. Taamaattumik majip qaammataata ingerlanerani marloriarluta webinarertitsissaagut, taakkunani Skoletube-imi programmit toqqakkagut ilinniartitsissutigalugit. Saniatigullu programmit allat marluk immaqa ilisimatsiariikkatit aamma sammissavagut. Webinarit taaneqartut Ikiortinit kalaallisut ingerlanneqassapput. Webinarit assigiimmik imaqartut marloriarluta ingerlatissavagut. Quppernerup tulliani pikkorissaanissat pillugit saqqummiussat atuarsinnaavatit aammalu peqataanissat tassuuna nalunaarutigalugu.

AhaSlides

AhaSlides atorlugu illugiimmik ingerlasumik ilisisarititsisinnaavutit, tassa tassani atuartut imminnut utertitsivigisarlutik oqaloqatigiittarlutillu suleqatigiissinnaallutik. Apeqqutigineqartut akisarsinnaavaat, nalorsitsaarinerni peqataasinnaallutik allarpassuarnilu allani peqataasinnaallutik. Nuannersumik atuartut nipaat tusarneqarsinnaapput – peqataasullu tamarmik ataatsikkut ingerlatsillutik peqataasinnaallutik. AhaSlides pillugu takusassat alakkakkit
Aha Slides pillugu webinarernissamut peqataaniarlutit nalunaarit: 3/5 nal. 14-16:
12/5 nal. 14-16:

Pixton

Pixton titartaavissiaavoq faginut trininullu tamanut sammisunik. Oqaluttuassartat pinngortikkit, oqaatsinik pinnguarit, matematikki pillugu oqaluttualiorit allarpassuarnillu. Pixton takujuk
Pixtonimik atuartitsinermik sammisaqarnermi peqataaniarlutit nalunaarit: 4/5 nal. 14-16:
17/5 nal. 14-16:

Thinglink

Thinglink assit, allatat, nipi assilisallu atorlugit sullissutissiaavoq. Taanna atorlugu aamma immissinnut akiortorsinnaallusilu suleqatigiissinnaavusi. Ilitsersuusiorsinnaavusi, infografikiliorsinnaallusi, ilisarititsissusiorsinnaallusi, slideshowsiliorsinnaallusi, VR-inik takusaqarsinnaallusi allarpassuarnillu Thinglink pillugu attuaagit
Atuartitsinermi Thinglinkimik atuinissaq pillugu webinarimut peqataanissat nalunaarutigiuk.: 5/5 nal. 14-16:
18/5 nal. 14-16:

Showbie

Showbie Skoletube-imut ilaanngilaq. Taanna agguaassissusiaavoq/siammartiterissusiaavoq, klassinut immikkoortiterneqarsinnaasoq atuartitanullu filinik agguaassissutaasinnaasoq. Kisianni aamma allarpassuarnik soqutiginartunik periarfissaqartitsivoq. Ingammik qisuariarsinnaanerit/utertitsisinnaanerit eqqarsaatigalugit. Taanna pillugu webinarimi Showbiemik atuisinnaanitit amerlisarneqassapput, taamallu atuartitsinitit suli soqutiginarnerusunngorsarneqarsinnaallutik. Showbie pillugu annertunerusumik atuaagit
Atuartitsinermi showbiemik atuinissamik webinarernissamut peqataajumallutit nalunaarit: 10/5 nal. 14-16:
19/5 nal. 14-16:

iMovie

iMovie nalunngereerunnarsivat. Taanna Skoletube-imi ilaanngilaq, kisiannili atuartitsinermi app-itut aallugu atugassaqqissuulluni. Webinarimi peqataanikkut iMovie annertunerusumik ilikkarlugu sammissavat filimilat atorlugit atuartitsinerit qanoq ingerlassinnaallugu – fagini trininilu tamani. Filmiliat atorlugit atuartitsineq pillugu atuaagit
iMovie atorlugu atuartitsinneq pillugu webinarertitsinissamut  peqataaniarlutit nalunaarit: 11/5 nal. 14-16:
24/5 nal. 14-16:

Kan du lide nyheden?

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin
Scroll to Top