Nutaaliorta aallartippoq!

Nutaaliorta tassaavoq atuartitsinerni atuagassanik annertuunik pilersitsivik klassinut tamanut naleqqussagaasunik meeqqat atuarfiini faginut atatillugu akimut siammasissunik atorneqar-sinnaasunik. Atortussiat Kivitsisap ataani inerisarlugit suliarititaapput pineqarsinnaallutillu kalaallisut qallunaatullu.

Anneqarsinnaappullu iserfigalugu aqqutigalugu nutaaliorta.gl.

Suliat Nutaaliortamiittut siunertarivaat Atuartut uummaarissumik peqataatinnissaat, iPadsitik atorlugit misissuillutik, pilersitsillutik ingerlatitseqqiisarlutillu.

Nutaaliorta ilinniartitsisunit inerisarneqarpoq suleqatigalugit suliffeqarfiit, eqqumiitsuliornermik suliaqartut piorsarsimassutsikkullu ingerlatsiviit arlaqartut makkuusut: Kangiata Illorsua, Kalaallit Nunaanni Timersoqatigiit Kattuffiat, Visit Greenland, sumiiffinni eqqumiitsuliornermik suliaqartut pingasut , meeqqanut atuakkiortoq allallu.

Pilersinneqartut ilinniartitsisunut ilitsersuutitaqarput taamallu tamanut atoruminartuullutik. Ikiortit aamma pineqartut nalunngilaat taamallu ikiuisinnaallutik klassini aallartilluarsinnaaq-qullutit.

Neriuppugut pineqartut tigulluarlugit tikilluaqqulluassagisi!

Nutaaliorta pilersinneqarpoq Foundation Denmark tapersersuisoralugu.

Kan du lide nyheden?

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin
Scroll to Top